Η κύρια δραστηριότητά της είναι η κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου, Περιφράξεων, Κεντρικών Πορτών, Παντζουριών, Ρολών, Γκαραζόπορτων, Αντικουνουπικών Συστημάτων, Μεταλλικών Κτιρίων, Σκέπαστρων, Κάγκελων από Σίδηρο, inox ή Αλουμίνιο, Περιφράξεων ενώ αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας Μετάλλων σε συνδυασμό με ειδικό software επεξεργασίας κοπής από Η/Υ που τελειοποιεί τις κατασκευές. Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής Αλουμινίου, Σιδήρου και Εξαρτημάτων της Ευρώπης τα οποία προσφέρουν αντοχή , ποιότητα στο χρόνο και τέλεια λειτουργικότητα.

Επίσης δραστηριοποιούμαστε κατασκεύες και τοποθέτηση γυψοσανίδων-χωρισμάτων έχοντας μεγάλη εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα και το πρώτο μέλημα μας είναι να βλέπουμε τον πελάτη να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί στο δυνατότερο μικρότερο κόστος.

Στόχος και παράλληλα σκοπός της επιχείρησης μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών & προϊόντων της, με γνώμονα την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη και φυσικά η παρουσία της σε όλη την Ελλάδα .
Τέλος σας τονίζουμε πώς αγοράζοντας προϊόντα μας διασφαλίζετε την ποιότητα, την αξιοπιστία και ασυναγώνιστες τιμές.

Θα χαρούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας και να ομορφαίνουμε το χώρο σας.

 

 

 Κιν:6944 781 386Κιν:6944 781 386